T Testimoniale

Parerile oaspetilor nostri despre noi...
"

Dragii nostri prieteni,

Va multumim pt faptul ca, aflati la Casa Contelui, ne-am simtit veritbaili regi pentru o saptamana. Va multumim pt caldura sufleteasca cu care ne-ati inconjurat in tot acest rastimp.

Si pentru ca niciodata toamna nu a fost mai frumoasa, un coltisor din inimile noastre pline de amintiri va purta de acum inainte numele "Casa Contelui".

Oana si Danut Neda, 18 noiembrie 2001

"

Dragele noastre gazde,

Va multumim pentru ospitalitatea si rabdarea de care ati dat dovada in aceste zile.

Ne-am bucurat de caldura cu care am fost primiti, de excelentele preparate pregatite de domnul "Maestru Bucatar" Nan, de ireprosabila servire si de tot ce ne-a rezervat sederea in Casa Contelui. Va multumim!

Razvan Zapp, 27 decembrie 2001

"

O inegalabila senzatie iti confera acest loc minunat, unde peisajele se intrec unul pe cellalat in maretia si stralucirea lor. Ambianta, ospitalitatea si bunul-gust al acestor gazde te conving sa revii iar... si iar... !

Iulia Magdalin si Gabi Tudor din Mangalia, 14 ianuarie 2002

"

Bunul Dumnezeu a vrut ca prima vacanta din 2003 sa o petrecem pe meleagurile Rasnovului la minunata "Casa Contelui"

Ce este mai placut pentru un turist decat faptul ca pleaca cu sufletul impacat si regretul ca nu mai poate ramane macar o noapte pentru a beneficia in continuare de caldura, amabilitatea si ospitalitatea minuantelor gazde a acestei case.

"

Bine ar fi daca sufletul ar putea sa vorbeasca in locul meu, pentru ca el ar putea descrie mult mai bine si in cuvinte mult mai alese despre locul acesta si despre buna naostra gazda a minunatei Case a Contelui.

Va multumim!

Familia Alexandru, 10 iulie 2004

"

Am petrecut o "saptamana de miere" superba: multa liniste, odihna cat cuprinde si o mancare excelenta. Le multumim gazdelor noastre ca au avut grija sa nu ne lipseasca nimic.

Dama si Florin Ristea, 20 martie 2005

"

Intr-un decor feeric, o casa superba cu gazde minunate. Ne-au adus aici niste prieteni si plecam, la randul nostru, prieteni cu bunele gazde, hotarati sa revenim oricand sufletul ne e insetat de caldura, bunatate si vesnicul si ospitalierul roman.

Anca si Sandu Cimpean, 15 octombrie 2005